Leadership Development
In Company

Sommige films en muzieknummers blijven actueel. Ook de jeugd is er gek op. Dat geldt ook voor sommige boeken rond leiderschap en management, zoals Steven Covey’s bekende The 7 Habits of Highly Effective People of Dale Carnegie’s How To Win Friends & Influence People.

Ons Leadership Development Programma is sinds 2001 mee geëvolueerd met de kleine en grote verschuivingen in leiderschap en organisaties. Het is gebaseerd op tijdloze, essentiële principes en beproefde concepten. Het is intussen met succes gevolgd door duizenden medewerkers in een brede waaier van sectoren.

Toch is elke context en doelgroep verschillend en daarom wordt onze menukaart nauwkeurig afgestemd op de noden en behoeften van jullie organisatie.

De grootte van de groep houden we beperkt. We werken in twee of drie blokken van twee dagen om voldoende diepgang, praktijk en beleving op te bouwen. We wisselen af met slimme hybride en alternatieve leervormen om duurzaam leren te verzekeren.

Voor een aantal organisaties voegen we speciale modules, zoals Horse Assisted Coaching, toe aan het programma. Hierbij gaan de deelnemers in interactie met paarden, omdat deze dieren op een unieke manier zuivere feedback geven over persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap.

Ook na de laatste dag gaat het leerproces door via de buddygroepen die tijdens het programma zijn gevormd. Zij komen meermaals samen om hun leerdoelen en vorderingen af te stemmen. Daardoor vergroot hun netwerk van gelijkgestemde vertrouwelingen.

Leadership Essentials

  • Omgaan met verandering 
    • Omgaan met de golven van verandering en emotie 
    • Vaardigheden voor de wereld in transitie 
    • Change management roadmap 
    • Hoe krijg je ze mee in de transitie?

Elk in-company programma wordt afgestemd op maat van de behoeften van de doelgroep en jouw eigen organisatie.

Klantverhalen

Deze organisaties kiezen er al meer dan 15 jaar voor om hun managers de essentie van leiderschap mee te geven in ons Leadership Development programma:

In onze samenwerking vragen we van jullie:

1

De MOED om
naar de wortels te graven.

2

Het VERTROUWEN in
je eigen potentieel en dat van ons.

3

Het GEDULD om
de resultaten te laten groeien.