Who is Who

Luc Limère

Mijn naam is Luc Limère, zoon van Georges Limère en Aline Dufraing, broer van Guy Limère, gelukkige echtgenoot van Els De Bie, vader van Nick en Steffie, plusvader van Ellen en Stefaan en grootvader van Emma, Mia, Olivia en Nora.
Zij vormen mijn basis en mijn toekomst.

Als zelfstandig ondernemer sinds mijn 23ste droeg ik de afgelopen decennia bij aan het corporate bedrijfsleven. Met bedrijven als LinkPower, GroWise en Limère & Partners mocht ik duizenden mensen begeleiden in leiderschap en communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Met 25 jaar ervaring in training en coaching, breng ik praktijkgerichte kennis en een bewezen trackrecord. Men zegt dat mijn kracht ligt in het zichtbaar en tastbaar maken van onzichtbare energie en patronen, waardoor samen de magie van onbewuste krachten wordt ervaren.

Waar ik voor ga

Authentiek leiderschap vanuit openheid en kwetsbaarheid als kracht, eigenaarschap en morele ambitie voor de wereldwijde uitdagingen.

Ik streef naar een balans tussen leiderschap en management, synergie tussen masculiene en feminiene krachten, en het stellen van grenzen voor meer realisatie.

Waar ik voor sta

Integriteit, verbinding en impact. Ik geloof in lange termijn relaties gebaseerd op vertrouwen en transparantie.

Ik help leiders en teams om te excelleren door een balans te vinden tussen bezielde dromen, doelgerichte actie en mensgerichte samenwerking. Mijn aanpak integreert lichaam, geest, hart en ziel, ondersteund met doorleefde methoden en technieken.

Vanuit mijn passie voor krijgskunst en studie met spirituele leermeesters leerde ik overzicht te houden, diep in mezelf en het onbekende te duiken en weer voldoende afstand te nemen. Die afstand is belangrijk om de integriteit en onafhankelijkheid te bewaren voor mezelf als coach en facilitator. Tegelijk is het een uitnodiging aan de leiders en teams die ik begeleid om het eigenaarschap bij zich te houden.

Ontdek op onze website wat ik, samen met mijn dierbare collega’s, voor jou, je team en organisatie kan betekenen.
Of laat ons samen een wandeling maken in de natuur en ontdekken wat écht het verschil kan maken voor jou, je team en je organisatie.

Onze experten

Deze dierbare en betrouwbare professionals brengen je vele tientallen jaren aan wijsheid, kennis en expertise.
Samen legden ze al vele duizenden kilometers af in succesvolle projecten.
Ze blinken elk uit op hun eigen gebied van leiderschap, transformatie en het uitbouwen van veerkrachtige teams.
En wanneer ze samen met jouw team aan de slag gaan, ontstaat er magie.