Leading Spirit 2030

De intuïtieve geest is een heilig geschenk
en het rationele verstand is een trouwe dienaar.
We hebben een samenleving gecreëerd
die de dienaar vereert en het geschenk heeft vergeten.

Einstein

We hebben een wereld gecreëerd waar mensen volgzame schapen zijn geworden,
die wachten op de instructies van hun leraar, dokter, politicus of manager.
Hoe gezond, gelukkig of veerkrachtig zijn ze hiermee geworden?

Open je ogen en leer de waarheid onder ogen te zien.
Ook in jouw organisatie vormen mensen het hart van het succes.

Heb jij het lef om een andere bril op te zetten?
Dan ben je hier welkom.

Waarom nu?  Waarom jij? Waarom 2030? Waarom Spirit? Waarom wij?

Kijk naar de wereld in verandering. Zoek het niet te ver, maar kijk en voel in je eigen omgeving. Hoe is het met de gezondheid van jezelf en je dierbaren, je vrienden, je medewerkers?

Interpreteer gezondheid ruim genoeg. Zowel fysiek, financieel, mentaal, emotioneel, relationeel en spiritueel. Kan je het voelen en bevatten?

We hebben als mens al heel wat veranderingen doorleefd. Maar nog nooit zoveel op hetzelfde moment als de afgelopen 10.000 jaar. 

Wanneer je hier bent beland, heb je mogelijk heel wat vragen over hoe je al die uitdagingen en spanningen in je eigen leefwereld kan aanpakken. Je voelt dat je hiervoor niet meer terechtkan bij de gekende structuren en huidige leiders, omdat velen van hen hebben gefaald op de lange termijn. Vele vragen blijven onbeantwoord, worden vooruitgeschoven of in de doofpot gestopt.

Machthebbers hebben zo lang vastgehouden aan hun illusies, dat ze het geloof van hun mensen zijn kwijtgeraakt. Dat heeft vele mensen alleen en bezorgd achtergelaten.

Waarom is dit dan belangrijk voor jou? Omdat je een keuze hebt en er mogelijkheden zijn die misschien aan je aandacht zijn onthouden.  

Natuurlijk kunnen we nog blijven wachten tot de anderen iets veranderen. We kunnen ons afhankelijk blijven gedragen en hopen op een betere toekomst. Ons welzijn en vrijheid overlaten aan anderen die ook niet weten hoe om te gaan met onzekerheden.  
 
Of je kan ervoor kiezen om nu op weg te gaan en tegen 2030 al een essentiële bijdrage te hebben geleverd. Zoals die miljoenen pelgrims, die stap voor stap de Camino hebben gelopen tot in Compostella.

Heel het universum draait om en op energie. Spirit is het vuur wat ons voortdrijft. Zowel voor ons als mens, in een team, in een relatie en in de ontwikkeling van onze organisatie. Daalt de spirit, dan heeft dat gelijk impact op geloof in elkaar, de beurskoers of het vertrouwen van de klant. Dan kunnen de resultaten pijlsnel naar beneden gaan.  
 
Spirit staat ook voor zingeving, bijdrage en het grotere geheel. Het is de onzichtbare kracht die alles en iedereen met elkaar verbindt. Vergelijk het met de zwaartekracht die we ook niet kunnen grijpen, maar heel ons bestaan beïnvloedt. 
 
Echte leiders zijn zich bewust van hun eigen Spirit en hoe die vorm krijgt in hun organisatie.

Jij en ik kunnen dit niet alleen oplossen. We hebben elkaar nodig.  
Als gidsen in leiderschap en teamdynamiek hebben ook wij niet alle antwoorden. Maar we vinden ze meestal wel samen met onze klanten. Door samen op weg te gaan en de minst platgetreden paden te kiezen, komen we bij verrassend mooie en soms magische plekken aan.  
 
Wij bouwen op het Afrikaanse Ubuntu, wat zoveel betekent als Ik ben omdat wij zijn. Op basis van dit principe is de Apartheid in Zuid-Afrika getransformeerd. Desmond Tutu, de Zuid-Afrikaanse aartsbisschop en mensenrechtenactivist, is een van de bekende figuren die het concept van Ubuntu wereldwijd heeft gepromoot, vooral door zijn werk met de Waarheids- en Verzoeningscommissie in Zuid-Afrika na het einde van de apartheid. De filosofie van Ubuntu is niet alleen belangrijk binnen de Afrikaanse context, maar heeft ook internationaal aandacht gekregen als een waardevolle benadering voor het opbouwen van vrede, harmonie en sociale rechtvaardigheid in een steeds meer globale maar verdeelde wereld.

Soon…

Change is needed. Do you feel the same?
Something new is coming. Subscribe to the VIP list to stay informed about Leading Spirit 2030.

Een unieke en persoonlijke reis
in jouw ontwikkeling als leider

Dit jaartraject brengt het beste van onze eigen programma’s en ontwikkeling van de afgelopen 25 jaar samen. We stemmen zowel inhoud als aanpak af op de uitdagingen die ons de komende jaren te wachten staan en laten ons soepel dragen door de golven van verandering waar we nu allen doorgaan.

Het programma is gebouwd op de fundamenten van menselijkheid, samenwerking en duurzame ontwikkeling. Precies die elementen waar de meeste leiders op dit moment behoefte aan hebben, maar niet weten hoe van dit hout pijlen te maken. Wij leveren zowel het hout als de pijlen.

Hierbij volgen we de beweging van jouw natuurlijke groei.

Hoewel je er als individu instapt, doe je dit niet alleen. Je bent zowel tijdens als tussen de modules in verbinding met de community, onze trainers en gidsen op je pad.

De grootte van de community houden we bewust beperkt tot 12 deelnemers. Zo krijgt iedereen de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarmee blijft er ook nog voldoende zuurstof voor elkaar en de groepsdynamiek.

Binnenkort gaan de deuren open voor de eerste kennismaking. Via webinars kunnen geïnteresseerden kennismaken met de hogere doelstellingen, de aanpak en de begeleiders. Schrijf je nu al in, zodat je een plekje reserveert.

In onze samenwerking vragen we van jullie:

1

De MOED om
naar de wortels te graven.

2

Het VERTROUWEN in
je eigen potentieel en dat van ons.

3

Het GEDULD om
de resultaten te laten groeien.